آ
-
آنتیاکسیدان
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
ا
-
اثر آنتیاکسیدانی
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
-
اسانس
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
-
اسانس میخک
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
ت
-
ترکیب زیست فعال
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
د
-
دارچین
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
ض
-
ضد قارچ
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
ف
-
فعالیت ضد قارچی
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
ن
-
نگهدارنده طبیعی
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
-
نگهدارنده طبیعی
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد